Historia
Historia

Medlemmar

Musik & Video

Information & Spelningar

Diskografi

Foto

Gästbok

Kontakta Oss

Länkar

Sponsorer

 

Midnight startades 1999, som ett renodlat instrumentalband. Låtmaterialet då bestod av de stora musikgruppernas gitarrinstrumentala låtar. Förebilder var grupper som The Shadows, The Spotnicks och The Ventures för att nämna några av de mest kända.
I avsikt att utöka bandets möjligheter att spela på olika typer av evenemang, beslöt vi att utöka vår redan ganska omfattande låtlista med vokala alster. Flera av oss hade tidigare erfarenheter av sånginsatser i andra band. Att genomföra nämnda förändring, var således ganska lätt och naturlig för oss.
Gruppens låtmaterial utökades samtidigt till att omfatta all gitarrmusik från 60-talet både instrumental- och vokal. Som exempel kan nämnas låtmaterial från grupper och artister som The Beatles, The Shadows, Cliff Richard, The Monkies, The Searchers, Chuck Berry, Credence Clearwater Revival, The Spotnicks, The Hollies, The Ventures etc. etc.
Vi brukar blanda sånglåtar med instrumentala låtar för att ge publiken så stora variationer som möjligt. Många av låtarna levererar vi i tre sångstämmor.

Besök gärna vår hemsida www.mittinatten.com för att få mer information och också lyssna på oss.

Bandets utgångspunkt är Löddeköpinge några mil norr om Malmö.