Medlemmar
Historia

Medlemmar

Musik & Video

Information & Spelningar

Diskografi

Foto

Gästbok

Kontakta Oss

Länkar

Sponsorer

Thommy Andersson  (Bas och sång). Thommy har sedan 14-års åldern, spelat i många olika orkesteruppsättningar. Allt började med ett jazzband under skoltiden. Basen var då en kontrabas. Numera spelar Thommy på både 4- och 5-strängade basar. Thommy är bandets kontaktperson och om du/ni vill komma i kontakt med Midnight, så kontaktar ni Thommy, antingen via e-mail på adress thommy.046706893@telia.com , eller på mobilen 0733-706893.  

Jan-Inge "Salle" Sahlin (Lead gitarr och sång). Salle är en rutinerad gitarrist och heltidsmusiker som turnerat och spelat med många kända artister såsom Billy Swan, Carlene Carter, Charlie McCoy, Bobbie Bare, The Jordanairs och Jill Johnsson. Fortfarande händer det att Salle far i väg ut i Europa för att kompa någon känd artist. Salle spelar på gitarrer av olika fabrikat men för det mesta på en Fender Stratocaster som ansluts till en VOX AC30. BackSoundet är olika effektenheter men i Midnight för det mesta en Alesis Q2.

Lars Lundberg  (Trummor). Lasse är en före detta heltidsmusiker med stor rutin att spela olika typer av musik. Lasse har också turnerat med olika orkesteruppsättningar i Skandinavien och kompat många artister, innan han beslöt att arbeta heltid inom bank och finans. I Midnight har Lasse sedan sommaren 2005 varit den taktfasta klippa övriga i bandet kan luta sig emot. Lasse spelar för det mesta på ett Yamaha trumset, men ibland väljer han sitt gamla Premier set. Han använder olika virveltrummor beroende på vad han spelar för musik. Cymbalerna är Zildjian och Paiste.

Ulf Lindemark (Kompgitarr och 2dra lead). Ulf är bandets kunskapskälla främst inom den instrumentala gitarrmusiken från 60-talet. Det var Ulf som föreslog namnet ”Midnight” när bandet en gång startades. Ulf har tidigare musikerfarenhet från att ha spelat med ett par andra musikgrupper. Ulf spelar på en Fiestaröd Fender Strata och en vit Burns Marvin men även en Fender Jaguar, en Fender Strat-12 eller en Takamine akustisk gitarr förekommer. Förstärkaren är en VOX AC30 med en Q20 effektenhet och diverse annan ljudutrustning.

Christer Nimtoft (Lead-sång, akustisk gitarr och ukulele). Christer är vårt senaste tillskott i bandet. Som leadsångare är också Christer bandets frontfigur. Christer har stor erfarenhet från att i olika sammanhang sedan 70-talet, ha spelat olika typer av musik, men också spelat in musik i den egna musikstudion. Förutom att vara försedd med en fantastisk sångröst så är Christer också en skicklig gitarrist. Han spelar för det mesta på en mikrofonförsedd akustisk gitarr.